МНОГОСТРАННО  ПАРТНЬОРСТВО ПО СЕКТОРНА ПРОГРАМА „КОМЕНСКИ” 2012-2014 г.


РЕЛИГИОЗНА ТОЛЕРАНТНОСТ И РАЗЛИЧИЕ В МОДЕРНА ЕВРОПА

    
През учебна 2012/2013 година нашето училище се включи в МНОГОСТРАННО ПАРТНЬОРСТВО по секторна ПРОГРАМА "КОМЕНСКИ" 2012-2014 г.

                         ОТЧЕТ НА ЧЕТВЪРТАТА РАБОТНА СРЕЩА В ИТАЛИЯ
      На 03.06.2014 г. в к-та по английски език в СОУ "Димчо Дебелянов" ученици и учители от четвъртата работна среща направиха отчет на дейността от посещението си в Италия.                                                                                      Презентация на дейностите

ЧЕТВЪРТА РАБОТНА СРЕЩА - ПАЛЕРМО, ИТАЛИЯ - МАЙ, 2014 Г.
Наши ученици и учители посетиха гр. Палермо, Сицилия, Италия. Това беше последната мобилност в рамките на Многостранния проект по секторна програма Коменски "Религиозна толерантност и различие в модерна Европа"        Още по  темата ...
КРЪГЛА МАСА
      На 13.12.2013 г. (петък) от 14.30 ч. в кабинета по английски език се проведе дебат на тема: "Преследване свободата на изповеданието и мъсълта по време нс тоталитарния режим в България". Мероприятието е част от дейностите по Многостранно партньорство "Религиозна толерантност и различие в модерна Европа" по секторна програма "Коменски".

              ТРЕТА РАБОТНА СРЕЩА -
БЕЛЕНЕ, БЪЛГАРИЯ - ОКТОМВРИ, 2013 Г.
      6-11 октомври 2013 г. - Трета работна международна среща по Многостранно партньорство "Религиозна толерантност и различие в модерна Европа" по секторна програма "Коменски". Мото на срещата: "ЛЮБОВ И ТОЛЕРАНТНОСТ"

                                         ОТЧЕТ ЗА ПЪРВАТА ГОДИНА НА ПРОЕКТА

     На 20 юни 201 3 г. (четвъртък) от 13.15 ч. в кабинета по английски език  се проведе среща, на която г-жа Теменужка Добранова - координатор на проекта направи отчет за първата година от началото на проекта

 ВТОРА РАБОТНА СРЕЩА - ВАТРА ДОРНЕЙ, РУМЪНИЯ - МАЙ, 2013 Г.

От 28.04 до 05.05.2013 г. се проведе втора работна среща в гр. Ватра Дорней, Румъния Многостранно партньорствп по секторна програма "Коменски". Мотото на срещата бе "Да преоткрием религиозното наследство". Участваха 8 ученика от 9 и 10 клас и 4 учителя.

 Отчет от Втората работна среща

 

КРЪГЛА МАСА - АПРИЛ, 2013 Г.    

 На 19.04.2013 г. се проведе дискусия на тема “Мястото на жената според различните религии”,  част от дейностите по Многостранно партньорство “Религиозна толерантност и различие в модерна Европа по секторна програма Коменски. В дискусията взеха участие ученици, учители и гости. Темата предизвика интерес сред всички в залата, но истината е една: Жената е тази, която дарява живот и заема важно място във възпитанието на децата.

Mожете да ни посетите във Facebook!

Начало

История

ДЗИ

Документи

Учители

Обществен съвет

Архив

Актуално

Проект Коменски

Проект УСПЕХ

Проект ТВОЯТ ЧАС

Профил на купувача

УЧЕНИЧЕСКИ СТОЛ