Проект "Френският език - паспорт към света"
                                                                   
Работни срещи


 Цели    Работен екип        Дейности    Работни срещи       Партньори    Дргите за нас

 

 

 
РАБОТНА СРЕЩА - ФРАНЦИЯ

        В периода 6 - 10 ноември 2017 г. във Франция, в град Villefranche de Rouergue- симпатично градче в района на Тулуза, се проведе първата транснационална среща по програма Еразъм +, проект - „Френският език - паспорт към света”. В срещата участваха представители на страните-партньори Италия, Португалия, Румъния и България. Нашето училище бе представено от г-жа Теменужка Добранова, координатор на проекта, и г-жа Анелия Генова - директор на училището. Основната цел на срещата бе да се организират дейностите през първата година от проекта.
      Повече снимков материал можете да видите на нашата фейсбок страница на проекта https://www.facebook.com/Проект-Еразъм-2017-2019-СУ-Димчо-Дебелянов-Белене-123668701623896/?fref=ts

   
 
РАБОТНА СРЕЩА - ПОРТУГАЛИЯ

От 14 до 21 януари 2018 г. гр. Ковиля (Португалия) се проведе Първата работна среща по Многостранно партньорство„Френският език - паспорт към света”. В нея участваха двама учители и трима ученици от СУ „Димчо Дебелянов” и ученици, заедно с учители от страните-партньори – Франция, Италия и Румъния. Разпределени в международни екипи, учениците се справиха блестящо с поставените им задачи: изработване на лого на проекта, оформянето на фейсбук-страница и блог на проекта. Посетени бяха културни и археологически паметници в града и региона, в които са се наслоили пластовете на времето, пречупени през призмата на съвършенството, недокоснати сякаш от човешка ръка.
 Всеки един от участниците остави частица от душата си в Португалия - гостоприемна, топла, слънчева, и взе със себе си малко от магията на това уникално място и слънчевите усмивки на всички участници в срещата.
 Португалия не е оставила никого безразличен - който я посети веднъж се влюбва безвъзвратно в невероятната средиземноморска кухня, красивите замъци и спокойните градчета.
Втората работна среща по проект Еразъм+ ще се проведе в Белене под мотото „Единни, равни,толерантни в различието” в началото на месец май 2018 г.


 
   На летището в Лисабон           Първи за лого на проекта

Начало

История

ДЗИ

Документи

Учители

Обществен съвет

Архив

Актуално

Проект Коменски

Проект Еразъм+

Проект УСПЕХ

Проект ТВОЯТ ЧАС

Профил на купувача

УЧЕНИЧЕСКИ СТОЛ

 

 

За контакти:

5930

гр. Белене

ул. "България"

N56

 

директор: 0658/36946

 

гл.счетоводител

тел./факс: 0658/31170

 

e-mail: dimchod@mail.bg